خطوط ویژه تلفن های شبانه روزی 

بخار دادن اسپلیت سامسونگ

مهم ترین علت های بخار دادن اسپلیت سامسونگ

بسیاری از افرادی که کولر گازی دارند، ادعا می‌کنند که گاهی اوقات از یونیت داخلی و خارجی آن بخار آب خارج می شود. افرادی که با ساز و کار داخلی کولرهای گازی آشنایی ندارند، با دیدن چنین منظره ای نگران می شوند و برخی دیگر احساس می‌کنند کولر گازی آنها به مشکل بدی دچار شده است نمایندگی تعمیرات کولر گازی سامسونگ در این پست قصد دارد شما را با دلیل بخار دادن اسپلیت آشنا کند و باهم بررسی کنیم که آیا موضوع خاصی است یا خیر.

چرا یونیت خارجی کولر گازی بخار می دهد؟

حالت ضد یخ زدگی دستگاه کولر گازی پس از یخ زدن یونیت خارجی کولر گازی مخصوصاً در هوای سرد اتفاق می افتد. بدین معنی که یخ زدن پنل کولر گازی می تواند هم در حالت سرمایش و هم در حالت گرمایش اتفاق بیافتد. همان طور که می دانید، وجود یخ در داخل یونیت می تواند باعث کاهش بازده کولر گازی شود. بنابراین سیستم به صورت خودکار به حالت دیفراست یا ضد یخ زدگی تغییر وضعیت پیدا می کند تا  به ذوب شدن یخ های تشکیل شده کمک کند. در این حالت فن موجود در یونیت خارجی کولر گازی متوقف می شود تا برای تولید گرمای بیشتر برای ذوب یخ به سیستم کمک کند. از این گذشته شیر برقی، چرخۀ سیستم را تغییر می دهد و با این کار یونیت خارجی تبدیل به یک تبخیر کننده می شود. بدین ترتیب گاز مبرد گرم به سمت کویل های یونیت خارجی می رود تا با این کار هوای گرم به آنها برخورد کند و برفک های یخی آنها ذوب شود.

در این شرایط، به دلیل ذوب شدن یخ ایجاد شده بر روی یونیت خارجی کولر گازی، بخار آب از آن بلند می شود. بنابراین با اطمینان به شما می گوییم که فرایند دیفراست در کولرهای گازی و تولید بخار دو امر کاملاً طبیعی هستند و نشان دهنده کارکرد درست سیستم می باشند.

چرا یونیت خارجی کولر گازی بخار می دهد؟

دلیل بخار دادن یونیت داخلی کولر گازی

تا این قسمت از مقاله به بررسی علت بخار دادن یونیت خارجی کولر گازی پرداختیم. اما در حالت دیگر می خواهیم به دلیل بخار دادن کولر گازی در قسمت یونیت داخلی آن اشاره کنیم. در این زمینه باید به این نکته اشاره کنیم که بخار دادن یونیت داخلی کولر گازی در زمانی ایجاد می شود که اختلاف دمای اواپراتور یا پنل داخلی دستگاه با دمای هوای اتاق زیاد باشد. در این صورت رطوبت موجود در هوای اتاق پس از برخورد با کویل های اواپراتور بخار می شود و به شکل بخار آب از داخل یونیت کولر گازی خارج می شود.

به این نکته توجه داشته باشید که اگر در محیط داخلی اتاق از وسایل بخارساز، مثل سماور، دستگاه بخور یا اجاق گاز استفاده می‌کنید، احتمال بخار دادن یونیت داخلی دستگاه و حجم بخار تولید شده از آن بیشتر خواهد بود.

بدین ترتیب متوجه شدید که بلند شدن بخار آب از یونیت داخلی کولر گازی نیز یک امر کاملاً طبیعی است و جای هیچ گونه نگرانی ندارد.

دلیل بخار دادن یونیت داخلی کولر گازی

 عملکرد کولر گازی در وضعیت Defrost

فعالیت خودکار کولر گازی در وضعیت خودکار دیفراست، تنها در مواقعی که بیان کردیم طبیعی است. ولی در موارد زیر کار کردن دستگاه در حالت دیفراست می تواند ناشی از هر یک از اتفاقات زیر باشد که باید به عنوان یک مشکل فنی در دستگاه مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد:

  1. یخ زدن پنل کولر گازی به دلیل سرد بودن بیش از حد دمای هوا در زمستان
  2. کاهش فشار گاز مبرد
  3. اختلال در عملکرد فن کندانسور
  4. عملکرد پیوسته کمپرسور
  5. اختلاف دمای زیاد بین دمای اتاق و دمای اواپراتور

همچنین دلایل کارکرد کولر گازی در وضعیت ضد یخ زدگی در مواقع غیر ضروری عبارتند از:

  1. غیر فعال شدن کنترل کننده حالت دیفراست
  2. بسته شدن کویل یونیت خارجی به وسیله اجسام خارجی مثل شاخ و برگ درختان یا حیوانات
  3. غیر فعال شدن سنسورها یا ترموستات های دیفراست
  4. غیرفعال شدن موتور فن یونیت خارجی
  5. کاهش شارژ گاز مبرد مربوط به کولر گازی

البته به این نکته توجه داشته باشید که از بین دلایل اشاره شده در بالا، فقط بستن کویل یونیت خارجی است که به وسیله خود کاربر و به منظور سرویس کولر گازی برطرف خواهد شد. اما برای رفع عیوب دیگر حتماً باید از یک تعمیرکار کولر گازی و یا سرویس کار صلاحیت دار استفاده شود.

 عملکرد کولر گازی در وضعیت Defrost

سخن پایانی

با توجه به موارد گفته شده می‌توان به این نتیجه رسید که خارج شدن بخار آب از کولر گازی، چه در قسمت یونیت داخلی و چه در قسمت یونیت خارجی کاملاً طبیعی است و جای نگرانی ندارد. در برخی مواقع به دلیل انجماد به دلیل سرمای بیش از حد محیط و گاه به خاطر اختلاف دمای زیاد بین دمای اتاق و اواپراتور این اتفاق روی می دهد.

همچنین توجه داشته باشید که حالت دیفراست یا ضد یخ زدگی کولر گازی، یک آپشن بسیار حیاتی در سیستم کولر گازی است که نباید به صورت پیوسته فعال نگه داشته شود. در سایر موارد حتماً اختلالی در عملکرد کلی دستگاه و به ویژه در سیستم دیفراست آن به وجود آمده است که باید مورد رسیدگی قرار گیرد. حتما توجه کنید در صورت بروز هرگونه مشکل حتما با نمایندگی تعمیرات سامسونگ تماس بگیرید تا در سریع ترین زمان ممکن مشکل دستگاه شما را حل کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارور-d13-ماشین-ظرفشویی-سامسونگ--شاخص
ارور d13 ماشین ظرفشویی سامسونگ
هیدرواستات ماشین لباسشویی چیست؟ و چه وظایفی دارد؟
هیدرواستات ماشین لباسشویی چیست؟ و چه وظایفی دارد؟
ارور-E-8-لباسشویی-سامسونگ-شاخص
ارور E8 لباسشویی سامسونگ
ارور-LE-یا-ارور-E9-لباسشویی-سامسونگ-شاخص
ارور LE یا ارور E9 لباسشویی سامسونگ
ارور CE ماشین لباسشویی سامسونگ
ارور CE ماشین لباسشویی سامسونگ
رایج ترین علت های ارورSUDدر ماشین لباسشویی سامسونگ
ارور SUD در ماشین لباسشویی سامسونگ
ارور e7 لباسشویی سامسونگ
ارور e7 لباسشویی سامسونگ
معنی کلمات روی ماشین لباسشویی سامسونگ
معنی کلمات روی ماشین لباسشویی سامسونگ؛ راهنمای جامع
ارور AE لباسشویی سامسونگ
ارور AE لباسشویی سامسونگ؛ راهنمای جامع رفع مشکل
لباسشویی درب فضایی چیست؟
لباسشویی درب فضایی چیست؟